Krachtig Kruid Vuurwerk Mix 10 ml

vanaf € 15,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Productgegevens

Krachtig Kruid Vuurwerk mix- 10 ml (ook verkrijgbaar in 30 ml)

Voor ontspanning in onrustige situaties.

Toepassing: voor ontspanning bij dieren in situaties zoals tijdens de vuurwerkperiode. Ook voor andere momenten (kort- en langdurend) die onrust kunnen veroorzaken kan de Vuurwerk mix gebruikt worden. Denk hierbij aan een bezoek aan dierenarts of hondentrimmer, reizen, verhuizen, een nieuwe eigenaar of huisgenoot.

Doeldier: hond, kat en paard

Dosering: wanneer mogelijk op tijd te beginnen met de behandeling, liefst 4 tot 6 weken van te voren. Bij gevoelige dieren eerst verdunnen. Bij extreem spannende momenten kunt u de druppels iedere 10 minuten geven. De beste resultaten krijg je door vaker een lage dosering te geven. De dieren worden niet suf van de Vuurwerk mix. Bij dracht of combinatie met andere middelen, adviseren wij eerst contact op te nemen.

Hond: 3-4 x daags 1 druppel per 10 kilo lichaamsgewicht

Kat: 3-4 x daags 1 druppel

Paard: 3-4 x daags 1-10 druppels

Schudden voor gebruik. Druppels direct in bek van hond en kat ingeven op uw vinger of met een spuitje. Bij de kat kunt u het ook op het pootje druppelen, zodat de kat het zelf van de poot aflikt of in de nek is ook mogelijk. Voor een paard kunt u de druppels in een spuitje direct in de mond ingeven.

Ingrediënten:

Haver, Hop verdunningen, Wilde passiebloem, bloesem remedies, biologische alcohol.