Krachtig Kruid Blaas Mix 10 ml

vanaf € 12,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

ProductgegevensMerk: Krachtig Kruid

Krachtig Kruid Blaas mix 10 ml (ook verkrijgbaar in 30 ml)

De Krachtig Kruid Blaas mix is een kruidenmix voor een goede blaasfunctie, en om de urinewegen en de blaas schoon te houden.

Toepassing: Bij twijfel, persen bij plassen of sterk ruikende urine adviseren wij direct de urine en passage te (laten) controleren. Stress en overgewicht lijken de kans op het ontstaan van blaasproblemen bij de kat te vergroten. Probeer stress zoveel mogelijk vermijden, gebruik eventueel kruiden die rust geven. Bij blaasproblemen bij de hond adviseren wij naast het aanpassen van de voeding, ook een behandeling met bijvoorbeeld acupunctuur, osteopathie of homeopathie. De kruiden in de Blaas mix ondersteunen hierbij een gezonde blaasfunctie.

Doeldier: hond, kat en paard.

Dosering en toediening:

Dit is een kuur van minimaal 6 weken. De eerste week geeft u de aangegeven dosering 3 x daags.

Hond: 1 x daags 5 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht

Kat: 1 x daags 3 tot 5 druppels

Paard: 1 x daags 10 tot 15 druppels

Schudden voor gebruik. Druppels direct in bek van hond en kat ingeven op uw vinger of met een spuitje. Bij de kat kunt u het ook op het pootje druppelen, zodat de kat het zelf van de poot aflikt. Voor een paard kunt u de druppels in een spuitje direct in de mond ingeven. U kunt ook de druppels op een klein hapje geven. Niet bij drachtige dieren.

Ingrediënten:

Braam, Brandnetel, Berendruif, Guldenroede, Heemst, Kattenkruid, Muizenoor, Rode bosbes en Zuurbes op biologische alcohol.