Healing

Tijdens een healing wordt de verbinding tussen lichaam en geest hersteld. De levensenergie (Chi) wordt via de handen aan het paard doorgegeven. Elk lichaam heeft een trillend energieveld. Healing lijdt positieve energie naar deze levensenergie en laat negatieve energie los. Als er sprake is van een lichamelijk of emotioneel probleem/ongemak ontstaan er blokkades in het energieveld, hierdoor gaan de energiecentra's in het lichaam onregelmatig trillen.

Door het paardenlichaam met een healing te versterken en een toestand van homeostase (algehele zelf herstellend vermogen) te bereiken wordt het paard in staat gesteld om te herstellen of stabiliseren. Tijdens een behandeling wordt de energie via de healer naar het dier overgebracht en langs energiebanen door het lichaam van het paard geleid.

Healing is in te zetten bij iedere klacht op emotioneel of lichamelijk vlak.

Chakra's zijn draaikolken van energie, die worden aangetroffen in verschillende delen van het lichaam. Chakra's zijn onderling met elkaar verbonden. Elk chakra doorstraalt het lichaam en heeft een specifieke werking op orgaanfuncties, bloedsomloop, de hormoonhuishouding en gedrag. Indien 1 van de chakra's uit balans is heeft dit invloed op alle andere chakra's en zo op het hele lichaam.

Healing heeft verschillende voordelen:

- Healing kan onder alle omstandigheden worden gebruikt.

- Healing heeft geen bijwerkingen.

- Healing werkt in het hele lichaam.

- Healing kan de werking van andere behandelingen op een dieper niveau brengen.

Waarbij ondersteunt healing?

- Een verandering van eigenaar, kudde, stal etc.

- De acceptatie van veranderingen.

- Heft stress, angst en trauma's op.

- Emotioneel, fysiek en mentaal.

- Het loslaten van blokkades.

- Herstelt innerlijke balans en rust.

- Herstel van blessures en pijn.

- Heimwee, verlies en verdriet.

Voorafgaand van de behandeling kijk ik wat je paard nodig heeft, je hoeft dus zelf geen keuze te maken welke behandeling geschikt is voor je paard. Ik combineer verschillende behandel methodes om je paard zo goed mogelijk te helpen.