Aroma welness massage

Tijdens de aroma welness massage wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ik werk met het merk DoTERRA, dit zijn 100% zuivere oliën. De aroma welness massage is gericht op het in balans brengen van het fysieke en emotionele. Hij kan ingezet worden bij klachten of ter preventie van.

Essentiele oliën zijn ontzettend krachtig. Ze zijn wel 50-70x krachtiger dan kruiden. Iedere olie heeft specifieke eigenschappen gericht op een orgaan, functie of emotie.

De aroma welness behandeling is opgebouwd uit 4 fasen:

1. Rust en stress management

2. Boosten en in balans brengen van het immuunsysteem.

3. Boosten van het bewegingsstelsel.

4. Homeostase. Activeren van het zelf herstellend vermogen.

Hierdoor kan het paard zijn balans in lichaam en geest terug vinden.

Tijdens de afspraak maak ik kennis met je paard. Daarna gaan we direct aan de slag met de geurtest. Hiermee sporen we de disbalansen in het lichaam op. Je ontvangt een gratis sample van de gekozen olie. Met de biotensor meet ik uit of het paard de olie op fysiek of emotioneel vlak nodig heeft.

Na de geurtest ga ik beginnen met de behandeling. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van 8 samengestelde oliën. De totale behandeling duurt circa 45/60 minuten.

Belangrijke puntjes:

- Ik behandel geen paarden onder de 3 jaar en geen drachtige merries.

Paarden jonger dan 3 jaar kunnen wel met een losse olie ondersteund worden maar mogen niet de aroma welness massage krijgen.

- De vacht van het paard dient droog te zijn. Anders dringen de oliën niet door de huid.

Aroma welness training

Tijdens de training krijg je geleerd hoe je zelf de aroma welness massage op (je eigen) paarden uitvoert. De training is op locatie of online te volgen.

De kosten voor de training bedragen €227 dit is inclusief:

- Olie pakket ter waarde van €158

- E-books

- Erkend certificaat

- Een groothandelsaccount om de oliën met korting na te kunnen bestellen.

Indien je kiest voor de online training ontvang je direct na betaling tot het online platvorm. De online training is een combinatie van tekst en video's. Je houdt levenslange toegang tot het platform.

Tijdens de training op locatie hebben we een deel theorie en een deel praktijk. Tijdens het praktijk gedeelte geef ik een demo, hierna mag jij de praktijk uitvoeren en zal ik indien nodig tips geven. De training duurt circa 3/4 uur. Indien je geen eigen paarden hebt is het ook mogelijk om de training bij mij op locatie te volgen in Heerlen (Limburg).

De kosten voor de aroma welness training zijn €227.